Fødevare industri Ultra effektivt smøremiddel

Find forhandlere

Fødevare industri Ultra effektivt smøremiddel

http://millersoils.dk.web122.curanetserver.dk/foedevare/dri-coat-ultra-wr220.aspx (DRI-COAT ULTRA (DCU)) er et unikt, NSF H1 registret, syntetisk,  smøremiddel som virker ved høj tempratur som giver fremragende smørelse uden aflejringer og misfarvninger som andre høj tempraturs kæde olier giver. 
DCU bliver til et tørt menbran ved ekstreme tempraturer som forhindre de klistrende egenskaber som fødevare partikler har, dette minimere kæde kontamination. 
Denne smørelse er ideel til kæder, lejer, glideføringer og gear i enheder, hvor luft tempraturen kan komme op på 280°C og derover.
 Hvor Dri-coat Ultra er effektiv:

Bagerier: Ovn kæder og rullebånd
Fødevare industri: drikkevare kædebånd
Textil: Stenter rammer
Varme hærdnings industri: lejer i hærdnings ovns vogn
Malings industrien: Tøre ovne
Cement fabrikker: Støtte til rullehjul i hærdnings ovne

Egenskaber og fordele
NSF H1 registret, hvid i farve, essenciel til fødevare enheder. 
Væske med rent brandende vektor som eliminere kul og fernis aflejringer, reducere rengøreings omkostninger
Arbejder rent, tiltrækker ikke støv, mel eller krummer
Solidt smøremiddel med stor bæreevene, som reducere slid og forlænger komponent brugsliv
Energi effektivt, forbedret smøremiddel som giver et mindre energi forbrug
Meget effektiv og økonomisk. DCU overgår andre væsker, ved at kunne holde 5 til 10 gange længere, hvilket reducere produkt brug, reaprations tid og vedligeholdelses omkostninger.

Et industrielt problem 
Fødevare producenter bruge rullebånd evd høje temprature mens de producere, det dobbelte problem ved at det rette smørmiddel til maskinens preformance, som også møder de krav som NSF H1 katagorien har for smøremidler, som har risiko for at komme i kontakt med fødevare. 
De flest smøremidler til kæder nedbrydes, og formere derved aflejringer af kul, misfarvninger, eller hardnet grafit
Producenter søger altid efter den mest omkostnings effektive løsning, til smørelses problemet som rullebånd og kæder der arbejder i høje temprature har. Mens de samtidig gerne vil eliminere eller minimerer reparations tid og de rengørings rutiner, som er forbundne med at bruge underlegne smøremidler.

En innovativ løsning 
DCU har solide smøremidler med høj bæreevene i den  sysntetiske væske, som ved brug gennembrænger kæder lejer og rullebåndsled, hvilket renser.
Ved lave og ikke ændrende tenprature virker produktet som et konventionelt smøremiddel med høj bæreevene, mens produktet fordamper en smule ved høje temprature som efter lader det hvide bæreevene smøremiddel
Vektor væsken "brander af" rent, hvilket gør at den ikke feterlader kul aflejringer og misfarvninger, selv ved temprature over 400°C. DCU er designet og bevist til at være mere effektiv end de førende mærker inden for polyol esters, grafitede polyglycols og PFPE/PTFE baserede smøremidler der er i normal brug, Produktet er meget efektivt og en omkostnings besparende løsning til den moderne fødevare industri  

Weltklasse