Fødevare industrien Smørefedt

Find forhandlere

Fødevare industrien Smørefedt

Et udvalg af fødevare type smørefedt og spraydåser, som komplimentere Millfood olier, produkterne hjælper med at vedlige et højt preformance niveau på et aggressivt abejdsmarkede. produkterne stemmer over ens med FDA sikkerheds reguleringer. 

Millfood premium smørefedt 
Et udvalg af http://millersoils.dk.web122.curanetserver.dk/foedevare/premium-syntetisk-hvidt-smoerefedt.aspx (Premium fuld syntetisk, hvid smørefedt) som indeholder ekstremt tryk (EP) og PTFE additiver. Udvalget inkludere: NLGI, 00, 1, 2, 2HT typer.
Formuleret til brug i automatiske smørelses systemer, glidebane overflader, anti-friktions og normale lejer, især i udstyr under hårdt arbejds tryk, hvor støv eller andre kontaminanter er tilstede.
EP og PTFE additiver giver effektiv anti-slid preformance, som forlænger komponenters brugsliv.
Varme stabilitet giver smørelse ved høje temprature.
Enestående når det kommer til vand modstand, som giver et langtidsholdbart produkt og giver beskyttelse imod korrision 
2HT smørefedt arbejder ved høje temprature, fra -20°C til +220°C, hvilket recudere mange af de kul aflejringer som normalt er lavet af høj tempraturs smørefedt.
Modstandsdygtig imod de kemiske rengøringsmidler som er brugt i fødevare og drikkevare industrierne.

Millfood standard smørefedt
To høj kvalitets, http://millersoils.dk.web122.curanetserver.dk/foedevare/fuld-syntetisk-smoerefedt.aspx (Fuld syntetiske smørefedt) som ikke reagere med vand, som består af et NLGI 000 semi-væske smørefedt og et NLGI 2 smørefedt til smørelse af anti-friktions og normale lejer, som findes i fødevarebehandlings miljøer. 
Passer til generalle og centrale smøre systemer som findes i "mixer" gearkasse, rullebånds lejer og pumpe lejer, hvor uheldig kontakt med fødevare kan ske. Især brugbar i våde områder hvor  maskineriet tit skal skylles.
NSF H1 registrering gør dessse produkter sikre at brueg hvis de er risiko for uheldig kontakt med fødevare i behandlings området
Begge produkter reagere ikke med vand, som giver et langtidsholdbar smøremidel og beskytter imod korrosion 
Har god anti-slid og har litnings stabile egenskaber, som forlænger komponent brugsliv
Ingen af produkterne indeholder genetick modifiserede ingredienser, nøde olier eller relaterede dele

Weltklasse