Klassiske motorolier

Find forhandlere

Monograde olier, som ikke indeholder rensemidler
http://millersoils.dk.web122.curanetserver.dk/klassiske-biler/mineralske-olier.aspx (Millerol mineral motorolier) passer til veteran og vintage biler, som er fremstillet op til 1930erne, da køretøjerne ikke havde sofistikerede oliefiltreringssystemer.
Millerol produkterne er overlegne i forhold til normale smøremidler fra den periode, eftersom de ikke indeholder rense- og opløsningsmidler, for at hæmme aflejringer.
Disse olier indeholder additiver, som reducerer slid og forhindrer oxidering og rust i motoren og gearkassen.

Monograde olier med lavt indhold af rensemiddel
http://millersoils.dk.web122.curanetserver.dk/klassiske-biler/pistoneeze-mineralsk-motorolie.aspx' (Pistioneeze mineralmotorolie) er formuleret med et lavt indhold af rense- og opløsningsmiddel, som passer til veteran- og vintage køretøjer, der er bygget før 1930erne, hvor monogradeolie var krævet. Køretøjets ejer er helt sikker på, at der ikke er snavs eller rester aflejret i bundkarret. 
Pistoneeze olie er også ideel til senere byggede biler, fra omkring 1930erne til 1960erne med et overlegent oliefiltreringssystem, men som stadig er designet til at køre på monogradeolie.

Multigrade olier
Vi er nu begyndt at bevæge os ind i den æra af motorolie, som passer til moderne klassiskere. Køretøjer fremstillet i starten af 1960erne og alle biler, der i moderne terminologi er 30 år gamle.
I starten af 1960erne begyndte man at lave multigradeolier for at løse problemet med at anvende forskellige olier til både sommer og vinter, derfor blev multigradeolie introduceret.

-Classic Pistoneeze 20w50
Multigrade mineralsk motorolie, som passer til klassiske benzin- og dieselmotorer, primært til køretøjer fra før 1980. API SF/CD specifikation.

-Classic Performance 20w50
En højtydende mineralsk olie til klassiske benzin- og dieselmotorer, primært til køretøjer fra før 1980. Den moderne teknologi i denne olieformulering sikrer en olie, som vil passe til periodevis performancekrav sammen med mere "up to date" performancekrav. API SF/CD specifikation.  

-Classic Sport 20w50
Semisyntetisk højkvalitets motorolie formuleret til højtydende klassiske motorer. Det syntetiske indhold giver overlegne egenskaber ved koldstarter, lavere flygtighed, bedre modstandsdygtighed imod oxidering, Stærkere membranstyrke og højere tempraturkapacitet end andre mineralske olier. Formuleret til at møde den maksimale SAE 50 viskositetsspecifikation.

-Classic Mini 20w50
Vores unikke http://millersoils.dk.web122.curanetserver.dk/klassiske-biler/klassisk-mini-olie.aspx (Klassisk Miniolie) er formuleret til motorer fra 1960 og senere, hvor motorer og transmission bruger det samme smøremiddel, og er derfor ideel til klassiske Minier samt motorcykler med vådkobling. Additivpakken beskytter kugle-, rulle- og nålelejer, som er i gearkassen, og giver et ekstremt højt trykbeskyttelseniveau, meget højere end konventionelle motorolier svarende til API GL4 til gearkasser.

-Classic High Performance 
Fuldsyntetisk motorolie til moderne klassiske motorer med høj ydeevene primært fra før 1990. Yder beskyttelse mod højt tryk og høje tempraturer i multiventil, flere knastaksler, normale og turbomotorer. API SJ/CG4 specifikation.

Specialolier - Millers Oils tilbyder specialolier til den klassiske bilentusiast, hovedsageligt til vedligeholdelse og forberedelse af klassiske motorer, som omfatter:

-Classic running in oil
SAE 30 mineralsk olie som indkøringsolie til klassiske motorer.
-Classic worm steering box oil
Mineralsk olie som bruges til smørelse af snekkedrev i klassiske køretøjer. Indeholder lavfriktionsadditiv for forbedret styring.

Weltklasse