Classic High Performance 20w50 NT

Find forhandlere

Classic High Performance 20w50 NT

Motorolie (Fuldsyntetisk)

Performance Profil

  • API: SL, CF

Beskrivelse

En fuldsyntetisk højperformance lavfriktions motorolie beregnet til klassiske højperformance køretøjer, hvor et højt performanceniveau kræves regelmæssigt. Denne kvalitet udgør en del af de prisvindende produkter -  Millers Oils NANODRIVE Lavfriktionsteknologi. Formuleret til at yde et meget højt niveau af beskyttelse til klassiske biler. Reduceret friktion betyder gevinst både med hensyn til kraft og drejningsmoment, forbedret brændstoføkonomi samt en reduktion i slid og varmegenerering. 

 

Anvendelse
 

Ekseptionel beskyttelse af køretøjer, der kræver en 20w50 viskositetsmotorolie. Ved at anvende en fuldsyntetisk grundolie af høj kvalitet og moderne innovativ additivteknologi, kombineret med regelmæssig viscometrisk måling for at sikre optimal smøringskarakteristik i motorer, fremstillet umiddelbart efter krigen og frem til begyndelsen af 1980`erne. Beregnet til anvendelse under anstrengende forhold såsom baneløb og motorsport iøvrigt.

Fordele
 

Reduktion i friktionen på op til 63% giver en reduktion i slid på op til 38% sammenlignet med andre syntetisk baserede non-Nanodrive 20w50 kvaliteter.

Friktionskoefficienten reduceres hurtigt når motortemperaturen stiger, brændstoføkonomien maksimeres og emissionerne reduceres tilsvarende. Beskytter mod slid og forlænger motorkomponenternes levetid.

Kørselsomkostningerne reduceres generelt gennem lavere brændstofforbrug og længere holdbarhed for komponenterne.

Indeholder høje niveauer af ZDDP (Zink)

Typiske Karakteristika

SAE Viscosity 20w50
Specific Gravity (at 15°C) 0.868
Kinematic Viscosity (at 100°C, cSt) 18.5
Kinematic Viscosity (at 40°C, cSt) 156.8
Viscosity Index 133
Pour Point (°C) <-15
Flash Point (°C) >200
Cold Crank Viscosity (cP) <9500

Sikkerhed

Sikkerhedsdatablad 7818 gælder for dette produkt. Såfremt du har behov for yderligere information om  CLASSIC HIGH PERFORMANCE 20w50 NT, så kontakt os venligst. Kontakt os

Weltklasse