Classic Preservation oli

Find forhandlere

Klassisk preservation oile
Bevarelses olie (mineralsk olie)

Til biler som står i stilstand i længere tid på f.eks. museer, samlinger eller biler som kun bruges sjældent og kun skal køre få km når de endelig er i brug.

Preformance profil 
API: SJ, CC

Beskrivelse
Multi-anvendelses bevarelses olie, til opbevaring og begrænset brug af benzin eller disel motorer. Højt rafineret mineralsk baseret olie, med additiv system, som skal give rust beskyttelse.

Brug

Til brug ved bevarelse og beskyttelse af mekaniske dele. Primært til motorer, men kan også bruges på transmissionen. Passer til vintage, klassiske, motor sport og industrielle anvendelser.Påfør på samme måde som ved et normalt olieskift - kør motoren varm for at varme den eksisterende olie. Drain olien og skift filteret. Genpåfyld med Classic preservation oil og kør motoren i 10-15 min. 

Produktet giver en forventet 3 års bevarings/lagrings periode, hvis olien er cirkuleret rund i systemet hver 6. måned. Det er tillad at køre op til 3200 km, men det reducere opbevarings/lagrings tiden. 

Når motoren skal efterses på værksted, skal olien køres varm og draines, men uden at skifte olie filteret. Genpåfyld med korrekt Millers olie for fortsat brug. Passer til benzin og disel motorer. 

Bruger fordele

  • Anti-damp fase hæmmere giver anti-rust prefromance på alle arbejdende overflader. Modstår 'run off' ved oplagring.
  • Kan bruges og køres i gearkasser som skal bruge motorolie. Kan kun blive brugt til stilstands/musseums biler med gearskifte med 'final drives' 
  • Køretøjer kan køre op til 3200 rolige km.
  • Kemiske additiver til brug, matcher med SPI SJ/CC og lignende preformances for at forsikre betydelig forbedring i beskyttelse imod rust og korrosion. 

Typiske karakteristika 

SAE Viscosity 20w50
Specific Gravity (at 15°C) 0.890
Kinematic Viscosity (at 100°C, cSt) 18.7
Kinematic Viscosity (at 40°C, cSt) 159
Viscosity Index 115
Pour Point (°C) <-15
Flash Point (°C) >200

Sikkerhed og information
Sikkerheds datablad 5715 gældre for dette produkt. Hvis du har brug for videre information om Classic Preservation oli eller dets brug, så kontakt os venligst. 

 

 

Weltklasse