CVL

Find forhandlere

CVL
Brændstofadditiv (Performanceadditiv) 

Beskrivelse
Smøremiddel til ventilsæder samt oktanbooster.

 

Anvendelse

Dosering, 1 flaske (250ml) til maksimalt 20 liter blyfri benzin til al motorsport (Godkendt af FIA). Præcist behandlingsniveau skal bestemmes ved at udføre eksperimenter på et prøveanlæg. Produktet virker lige så godt i moderne motorer, som er udstyret med bankesensorer og katalysatorer. (Bør ikke bruges, hvis der er et katalysatorudstødsningssystem i køretøjet). Baseret på samme kemiske principper som Millers VSP Plus, som er støttet af FBHVC som en blyerstatter til at forhindre ventilsæderecession. Produktet anvendes af flere motorbyggere for at kompensere for brændstofforringelser i tankstationernes brændstof.

Fordele 

  • Gør det muligt for ældre konkurrencemotorer at bruge blyfri brændstof.
  • Giver samme frontflammekontrol som bly, og giver derved motoren mulighed for mere avanceret tændingstiming uden risiko for før-tænding eller detonation.
  • Beskytter imod ventilsæderecession.
  • Kan blandes med blyholdige, blyfri, LRP og andre brændstoffer, som indholder oktanforstærkende additiver, så som oxidanter, ethanol og MTBE.

Sikkerhedsdatablad 
Sikkerhedsdata 5587 gælder for dette product. Hvis du har brug for mere information omkring CVL eller anvendelsen, så kontakt os vensligst. 

Typiske Karakteristika
Specific Gravity (at 15°C)    0.99
Flash Point (°C)    25
Colour Appearance Odour    Pale Orange liquid

Weltklasse