Skov- og Landbrug *  Motor- og Transmissionsolier * Brændstofadditiver

Motorolier
Siden traktoren blev introduceret, har Millers Oils udviklet motorolier som møder de strenge krav for skov- og landsbrugsmaskineri. "Heavy-duty" smøremidler, som giver tydelige forbedringer i holdbarhed og performance,
er eftertragtede af OEM.

Available in mineral, semi synthetic fully synthetic and fully synthetic low SAPS variants, Millers Oils engine oils are approved by original equipment manufacturers (OEMs) to the latest Euro IV and V specifications.

Millers Oils dieselmotorolier giver fremragende beskyttelse og forlænger det gennemsnitslige udskiftningsinterval  med op til 750 timer, hvilket reducerer serviceomkostninger og værkstedstid.
Motorolier er designet til at opfylde de tekniske og miljømessige krav, som stilles til den nyeste  generation af dieselmotorer. De fleste passer til følgende standarder: Euro I, II, III og den nyeste Euro IV og Euro V, inklusiv  EGR,
EGR-DPF og SCR motorer, med lang drænkapacitet. . 

Fås i mineralske, semi-syntetiske, fuldsyntetiske og *http://millersoils.dk.web122.curanetserver.dk/landbrug-entreprenoermaskiner/fuld-syntetiske-lav-saps-olier.aspx (Fuldsyntetisk lav SAPS) varianter, Millers Oils motorolier er anerkendte af de orginale udstyrsproducenter (OEMs), som har lavet komponenterne til nyeste Euro IV og Euro V specifikationer.

Gear-, transmissions- og universalolier
Til entreprenør- og landbrugsmaskiner er det vigtigt, at vælge det korrekte transmissions- eller universal smøremiddel. Det kan være nemt, hvis der er specifikke krav til udstyret, som  f.eks en super universel traktorolie til gearkasse, motor, hydraulik og vådbremser.

Men motorspecifikationer og oliekrav er under konstant forandring og ofte kræves specifikke smøremidler. Det betyder, at en universal traktortransmissionsolie (UTTO) eller olie med CAT-TO4 specifikation til kombineret transmission, vådbremser og hydraulik. Gearolier med GL4 og GL5 specfikation af varierende viskostiteter fås med smøremidler til begrænsede slipanvendelser. 

Millers Oils tilbyder et komplet program af smøremidler, der opfylder alle disse krav. Brug produktsøgeren/product selector til din søgning. 

Alle de nævne eksampler kan føre til seriøse problemer, vedligeholdesesomkostninger og reduktion i motorens levetid. Hos Millers Oils  har vi udviklet brændstofadditiver, som reducerer omkostninger, beskytter motoren og giver maximal beskyttelse fra Biodisel. Se vores (Eclipse produktserie): Eclipse, Powercide og Shockdose for flere detaljer.

Bionedbrydelige produkter
Bionedbrydelige produkter er brugbare i følsomme miljøer, såsom floder og akvife, steder hvor forurening skal undgås.
For at reducere den potentiale skade Millers Oils kan påføre miljøet, har Millers Oils udviklet et udvalg af fuldsyntetiske bionedbrydelige hydraulikolier, og til det fuldstændige tab af smørelse i motorsavs "guide bars", sammenkobler og nitter, en syntetisk bionedbrydelig motorsavsolie. Udvalget vil udvide sig, mens de holder sig til lovgivninger og moderne teknologier.

Weltklasse