Busmotor-, transmissionsolie og brændstofadditiver

Find forhandlere

Motorolier
Konstant udvikling har resulteret i et udvalg af "heavy duty" smøremidler, som giver mærkbare fremskridt i holdbarhed og performance i større køretøjer, som busser.
Millers Oils disel motorolier giver fremragende beskyttelse og forlænget intervallet mellem olie draininger med op til 100.000 km, detter kommer an på køretøjet. Dette betyder mindre vedligeholdelses omkostninger og mindre tid brugt i et værksted og væk fra vejen. 
Millers Oils motorolier stemmer over ens med de tekniske og miljømessige krav, som er til de nyeste disel motorer. De fleste køretøjer er i overenkommelse med: Euro I,II,III, og de nyeste Euro IV og Euro V, som inkludere EGR, EGR-DPF og SCR motorer, som har store intervaller mellem olie draining. Millers Oils motorolier er mulige at få i mineralske, semisyntetiske, fuldsyntetiske lav-SAPS varianter, som er godkendt af de orginale udstyrsproducenter, idet de opfylder de nyeste Euro IV og V specifikationer.

Gearkasse og transmissionsolier
Gearkasse, bagaksel og automatiske transmissioner har brug for langtidsvirkende beskyttelse. semi- og fuldsyntetiske olier giver giver ekstra lang service tid, mens de har et potentiale til at forbedre brændstoføkonomien og kan give nemmere gearskifte.
Ydeevnenivauerne går igennem GL4 og GL5 med ZF, og andre OEM anerkendelser til gear- og akselolier, der tilhører Millermatics udvalg af automatiske transmissionsvæsker, dækkende et bredt udvalg af specifikke krav, som inkluderer ZF, Akkison, Voith etc. 
Alle detaljerne findes databladet.

(SKAL PLACERES ET TYDELIGT STED HER PÅ SIDEN ELLER SPECIFICERES HVOR DEN ER PÅ VORES HJEMMESIDE!!!!!)

Brændstofadditiver - Nye brændstoffer - Nye udfordringer
B5 biodisel brændstof (5% koncentration af biodiesel i brændstofblandingen) forventes at blive obligatorsik i hele Europa.
Nogle lande diskuterer om, at introducere brændstoffer med højere biodieselkoncentrationer, hel op til B30 - mens nogle allerede nu kræver højere koncentrationer, fra B30 til B100. Biodiesel vil reducere forurening. Der er stærke beviser på, at biodisel har en indflydelse på motorens ydeevne og holdbarhed.
Olieviskositeten ændres og smørelsen kan hurtigt ændre type.
Viskositeten ændres på grund af iltning.
Øgede nivauer af stempelaflejringer kan ske, når der dannes motorsmuds.
Biodisel øger risikoen for bakterielle angreb og svampeforurening i brændstofsystemet.
Alle de nævnte eksampler kan føre til svækket ydeevne, højere vedligeholdelsesomkostninger og endda reduceret levetid for motoren. Millers Oils har udviklet en brændstofbehandling, som reducerer omkostninger, beskytter motoren og giver maximal udnyttelse af bio-brændstoffer. (Lastbiler - Specialolier) Eclipse TM serien: 'Eclipse', 'Powercide' og 'Shockdose'. 

Weltklasse