ECLIPSE™ POWERCIDE PLUS

Find forhandlere

ECLIPSE™ POWERCIDE PLUS
Brandstof additiv (Eclipse udvalget)

Beskrivelse 
En specialiseret disel brandstof behandling, som kombinere effektiv behandling og hæmmer bakterier og svame infektioner, forbedre Cetan og har et rengørings additiv som øger brandstof effektivitet, forminsker emission og giver renere brandstof indsprøjtere. 

Brug
Skal bruges som en kontrolerende faktor efter brug af Eclipse Shockdose for forhindre bakteriel og svampe infektioner. Eclipse Powercide Plus er designet til at arbejde med alle typer disel motorer, især kørejøjer har Euro IV eller Euro V specifikationer. Den er også  brugbar til Euro III, ældre kørejtøjs typer og mobile anlæg. Eclipse Powercide plus kan bruges i enten er helt brandstof depot eller i individuelle brandstof tanke i en ratio på 1 del til 1000 dele brandstof (1ml/liter).

Bruger fordele

  • Designet til at forhindre brandstof og svampe infektioner, som er forbundet  med fugtighed, især i biodisel blandinger og hav relaterede brandstof anvendelser, dette reducere risikoen for blokerede brandstof slanger og dyre filtre.
  • Den unikke forbrandings effektivitet forbedre og Cetan booster giver op til 5% øget kilometer per liter, som er bevist af de unafhængige tests, sammen med den lave behandligs rate af 1 del til 1000 dele brandstof gør dette produkt meget billigt at bruge. 

Sikkerheds datablad 
Sikkerheds data blad 5838 gælder for dette product. Hvis du har brug for mere information omkring ECLIPSE™ POWERCIDE PLUS eller dens brug, så kontakt os vensligst. 
 
Typical Characteristics
Specific Gravity (at 15°C)    0.953
Flash Point (°C)    80
Colour Appearance Odour    Yellow

Weltklasse