ECLIPSE™ SHOCK DOSE

Find forhandlere

ECLIPSE™ SHOCK DOSE
Brandstof additiv (Eclipse udvalg)

Beskrivelse
En meget effektiv disel brandstofs behandling, som hjælper med at udryde problemer med bakterie og svampe infektioner. Eclipse Shockdose kan opløses i både vand og brandstof.

Brug
En effektiv disel behandlig som er designet til at udryde bakterie og svampe infektioner, som normalt er forbundet med fugt nivauer helt nede ved 100ppm (0,01%). Dette produkt skal bruges på områder i brandstof og brandstof systemet, hvor  der er sket en infektion. Tilføj 1 del additiv til 1000 dele brandstof. For at få den optimale effekt skal additivet tilføjes til tanken når den er 1/3 del fyldt, påfyld derefter til at tanken er fuld. Tillad nok brandstof behandling til hele tanken.  Hvis det er praktisk, så tøm alt vand fra bunden af tanken før Eclipse Shockdose er tilføjet.  Eclipse Powercide plus burde tilføjes til brandstoffet for at kunne give varende beskyttelse imod infektioner.

Bruger fordele

  • Dette meget effetive produkt fjerner bakterie og svampe infektioner. det filtrrere i området mellem 5 til 30 mikrometer, hvilket burde filtrrere det meste smus væk. 
  • Med den lave behandlings rate af 1 del til 1000 dele brandstof blver Eclipse Shockdose meget omkostnings effektiv. 

Sikkerheds datablad 
Sikkerheds data blad 5842 gælder for dette product. Hvis du har brug for mere information omkring ECLIPSE™ SHOCK DOSE eller dens brug, så kontakt os vensligst. 

Typical Characteristics
Specific Gravity (at 15°C)    1.06
Colour Appearance Odour    Yellow
Flashpoint Closed Cup, °C    100
 

Weltklasse