Gearkasse og Transmissions olier

Find forhandlere

Gearkasse og Transmissions olier

Gearkasse, bag aksler og automatiske trasmissioner har brug for langtids varende beskyttelse gennem deres service liv. Semi og fuld syntetiske olier giver ekstra lang service liv og giver sammentidigt et potentiale for forbedret brandstof økonomi og nemmere gearskifte. 
Preformance niveauet fortsætter igennem GL4 og GL5 med ZF, og andre OEM  anerkender gear og aksel olierne i Millermatic udvalget af automatiske transmissions væsker, som dækker et stort udvalg af specifikationer som inkludere ZF, Allis, Voith Etc.

Gearkasse og Transmissions olie valg
Gearkasse, Transmissions og bagaksel smørelse er ofte overset, fordi moderne biler er i brug i lang tid og fordi motoren er pålidelig.  Selvom, valg af den rette smørelse gør en forskel.
Den flydende kraft udvæksling gemmen transmissionen og bag akslen bestemmer ydeevenen når køretøjet kører. Eftersprøgslen efter forbedret brandstof økonomi, brugen af mindre og lettere gearkasser som kan kompencere for øget kraft, og forlænget periode mellem drainings perioder,  dette kræver en bevægelse imod syntetiske væsker af lettere viskositet.
Brandstof økonomi, nemmere gearskifte i særligt koldt vejr og komponent holdbarhed igennem lange service perioder, disse egenskaber har brug for en balanceret tilgangs måde som sammentidig møder moderne OEM krav og hverdags krav i flåde administration. Det er vigtigt at at have et stort smørelse inventar især i flåder med blandede størrelse af køretøjer. http://millersoils.dk.web122.curanetserver.dk/lastbiler-busser/syntrans.aspx (Millers Oils Syntrans serie): Syntran LD 75w80 semi syntetisk transmissions olie til burg i kommercielle køretøjer og taxier, især dem der har en ZF manual synchromesh transmission, imens Syntran FE 75w90 er ideel til burg i aksler og differentialer.
http://millersoils.dk.web122.curanetserver.dk/lastbiler-busser/millermatic-serien.aspx (MIllermatic automatiske transmissions væsker) dækker de krav som er til automatiske og semi automatiske gearkasser, servostyring, kraft fordelere og tramissions boxende. 

Weltklasse