Maxifleet 10

Find forhandlere

Maxifleet 10
Motorolie (mineralsk olie)
Preformance profil
API: CF-2/CF, SG
Mercedes-Benz: 228.0
MAN: M270
CAT: TO-2
Beskrivelse
En monograde 10w olie, med et behandlings niveau som gør at den passer til disel-, benzin motorer og hydrauliske systemer, hvor hydrauliske motorsystemer er påkrævede af OEM.
Brug
Til brug i store køretøjer, lettere lastbiler, lastvogne, passerger biler, køretøjer som ikke kører på motorvejen og gravemaskiner. Biogasværker som operere er ved milde til besværlige forhold
Brugs fordele
Ved at vælge en væske med den rette viskositet kan forbrug forblive på et minimum og virker som en buffer imod fortyndelse af brandstof.
Rengøringsmiddel forsikre renlighed af system og motor

 

Typiske karakteristik 

SAE Viscosity 10
Specific Gravity (at 15°C) 0.875
Kinematic Viscosity (at 100°C, cSt) 7.1
Kinematic Viscosity (at 40°C, cSt) 45
Viscosity Index 117
Pour Point (°C) -24
Flash Point (°C) >200
Total Base Number (TBN) 7.1
Sulphated Ash, % 0.91
 

Sikkerhed og helbred
Sikkerheds datablad 5724 glæder for dette produkt. Alle beholder bør opbevares indendørs i et vel ventileret område ved en stabil stuetemperatur. Forsegl beholdere tæt, når produktet ikke bliver brugt, hvis det ikker muligt at opbevare produktet indendørs skal beholderen lægges horizontalt så vand ikke kommer til at stå, og for at beskytte emballage og markeringer. Rengør med det samme, hvis spildt. Tag forholdsregler for at forhindre uheldig spild af produkt på jord eller i vand. Hvis du har brug for mere information om Maxifleet 10 så kontakt os venligst.  

 

Weltklasse