Moderne motorolier

Find forhandlere

 

Motorolier er formulerede ved at bruge specifikke additiver, som er udviklet til at maksimere ydeevnen i nutidens biler. Det er bevist, at de giver forbedret ydeevne, reduceret forurening, forbedret brændstoføkonomi og forlænger motorens levetid. 
 

Den nyeste udvikling er den energieffektive olie til personbiler, som giver bilisten mulighed for at spare penge og reducere slid på motoren.
 

Vores produktudvalg 

Longlife olier

Fuldsyntetiske olier

Semisyntetiske olier
 

Energieffektiv Nanooile

Mange af vores mærker er officielt anerkendt af førende bilproducenter, såsom BMW, Mercedes-Benz og VW.
Brug vores 'Hvilken olie guide' til at finde den rette olie eller burg vores produktfane til at se igennem hele vores udvalg.

Longlife fuldsyntetiske Motorolier
Et udvalg af højt specialicerede motorolier, som er formuleret til at imødegå de strengeste forureningskrav fra bilproducenter, inkluderet forbedrede dræningsegenskaber til motorer, som arbejder i længere tid under varierende kørsel. Anbefalet til alle moderne biler, især Euro IV eller V og de biler, som er udstyret med det nyeste forureningskontroludstyr - som f.eks. diesel partikelfiltre (DPF).

Fuldsyntetiske Motorolier
Højtydende racerbilesolier, som helt og holdent bruger den nyeste syntetiske olieteknologi. Et udvalg af motorolier, der passer til nutidens højtydende motorer. Disse fuldsyntetiske olier er besparende, da de giver forbedret brændstofsøkonomi, betydelig reduktion af motorslid og reduceret olieforbrug. Yderligere fordele inkluderer reduceret friktion, som frigør mere energi til hurtigere acceleration og reduceret forurening. Anbefalet til moderne biler, især højtydende biler og Turbo-modeller.

Semisyntetiske Motorolier 
Semisyntetiske motorolier tilbyder mere beskyttelse til din motor end mineralske olier, især motorer med hydrauliske ventilløftere ved koldstart, hvor motorslid er højest. Yderligere fordele er lavere motorslid, hurtigere acceleration og reduceret oileforbrug. Disse specielle semisyntetiske olier giver også forbedret turbo-beskyttelse.
 

Weltklasse